tirsdag 30. mars 2010

Tirsdag kveld

Regn, regn, regn. Vi kom til MoMa og traff på en hundre meter lang kø som sto helt stille i striregnet. Bestemte oss for å ta en matibit og komme tilbake etterpå. Som sagt, så gjort. Med british muffin og kaffe fra Pax Whole Foods i magen stilte vi oss tappert bakerst i køen, som ikke viste tegn til bevegelse. Det var på tide å gjøre noe drastisk. Vi praiet en taxi og satte kursen mot Metropolitan Museum of Art, der køen etter sigende befinner seg innendørs. Det viste seg å stemme, og selv om køen muligens var ennå lengre her, sto vi i alle fall tørt.
The Met hadde mye å by på, absolutt verdt et besøk. For mye å se på én dag, naturligvis, så det gjaldt å plukke ut noe. Da vi var godt forsynt, gikk vi for å finne noe å spise. Vi fant en liten italiensk restaurant, som klarte å servere oss dagens suppe da de etter tre kvarter oppfattet hva vi hadde bestilt.
Noe tørrere satte vi så kursen mot Guggenheim-museet. Veldig artig bygning, der man passerer utstillingene på vei nedover i spiral rundt et åpent atrium. Det hang til og med en Munch der!
Mette av kunstneriske inntrykk satte vi så kursen mot Jack Rabbit, en joggeskobutikk vi hadde fått anbefalt. Der løp vi på tredemølle, ble filmet og fikk profesjonelle råd vedrørende valg av joggesko. Vi ble godt skodd og gikk deretter på besøk til kjente på Upper East Side. Hyggelig prat, god middag og fine tips til ting å finne på i dagene som kommer.
Vi kom oss hjem, etter å ha oppdaget at vår bane (E Line) var stengt. Det ble en del trasking, og til slutt taxi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar