onsdag 31. mars 2010

Onsdag ettermiddag

Vi startet dagen med å sjekke ut leiebil. Ser ut til at det både er mest praktisk og mest økonomisk å leie bil i Connecticut. Deretter var det ut og spise frokost. Testet ut egg salad bagel på Murray's Bagels på 8. avenue. Meget velsmakende og næringsrik.
Vi trasket ned til Ground Zero, og til handlesenteret Century 21. Det ble handlet noe her, må vi vel innrømme.
Så fikk vi, gjennom vårt omfattende kontaktnett her i NY, lurt oss inn på MoMa, gratis og utenom kø. He-he. Meget interessant utstilling. Særlig gjorde en performance-aktig utstilling av den jugoslaviske kunstneren Marina Abramovic inntrykk. Kunstneren var selv tilstede, og publikum fikk sette seg i en stol overfor henne og stirre henne inn i øynene. Ordløst, og meget sterkt. Vi spiste en lett lunsj (tarte flambée) på The Modern, restauranten tilknyttet museet.
Vi tråklet oss deretter hjem, hvorpå vi snørte på oss våre nyinnkjøpte joggesko. Vi satte kursen vestover, og jogget sørover langs en slags strandpromenade (langs the west highway). En flott tur (med glimt av Frihetsgudinnen), og joggeskoene fungerte ypperlig. Asics Nimbus, my life long partner.
I kveld har vi planer om å spise middag i the meat packing district. Sent i kveld får vi trolig besøk av en venninne som kommer langveis fra for å treffe oss. Vi har ordnet med en ekstraseng på rommet. I morgen er planen en tur til Harlem. Eller noe helt annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar